Clean Air
voor bedrijven

Kies samen met Clean air voor een gezond bedrijf!

Waarom heb je Clean Air nodig?

Vele bedrijven hebben financieel reeds veel geïnvesteerd in een betere luchtkwaliteit doch steeds met een zeer tijdelijk resultaat. Jammer, want Monarch Clean Air elimineert al die ziekteklachten voorgoed. De meeste klant-bedrijven kennen zelfs geen ziekteverzuim meer. Wetenschappelijk erkende luchtmetingen voor en na plaatsing bewijzen dat ook. Bekijk onze reviews, zeker de luchttesten bij een fitnesscentrum, en vraag onderaan een gratis en vrijblijvende proefplaatsing, mét wetenschappelijke luchtmetingen aan. Ook telewerken wordt overbodig en fysieke vergaderingen kunnen terug perfect gezond doorgaan.

Gezondheid

Alle sick building-symptomen zoals hoofdpijn, hoesten & niezen, irritaties aan de ogen,… worden geëlimineerd. Dit resulteert zich in een aangename, gezonde en productieve werksfeer.

Geuren

Bedrijven hebben vaak last van onaangename geuren op kantoor. Niet alleen wordt dit als negatief ervaren door uw werknemers, maar ook bij uw klanten laat dit een negatieve indruk achter. Monarch Clean Air biedt hier een oplossing, zij is namelijk voorzien van een superieure, actieve koolstoffilter die zowel alle ongewenste geuren, als schadelijke gassen opneemt.

Winst

Een aangenamer werkklimaat verhoogt de productiviteit, een gezonder werkklimaat zorgt voor minder ziekteoverdracht en -verzuim, een stofarme werkomgeving voor besparingen in de onderhouds- en herinvesteringskosten, maar ook voor een grote energiebesparing! Conclusie: De besparingen zijn steeds hoger dan het maandelijks full-lease bedrag vanaf  62€/maand, all-in.

Return on investment: kosten vs besparingen

Monarch Clean Air zorgt voor een maximum aan productiviteit en een minimum aan ziekteverzuim. Wat u maandelijks bespaart  is hoger dan het maandelijkse full lease-bedrag. Eén Clean Air per 20 werknemers ongeacht het aantal m³, ongeacht open of gesloten kantoorgedeelten zorgt voor een gezond binnenmilieu voor u en uw medewerkers. Hoe doet Clean Air dit?     
· Haar unieke Far-UVC licht doodt virussen, ook in aerosolen
· Haar luchtzuivering elimineert zeer snel allergenen, virussen en aerosolen in de lucht
· Haar ionengenerator versnelt en verbetert de zuurstofopname in het bloed wat het immuunsysteem versterkt. Deze werkt ook ontstekingsremmend.
U kan de Clean Air leasen vanaf €62/maand en ontvangt eveneens een luchthygiëne-attest.

* Klanten kunnen dit attest na aanvraag ontvangen
Vraag een gratis proefplaatsing aan!

Velen onder ons voelen zich “niet lekker” als ze een kantoor binnen komen maar verdwijnen de symptomen als ze terug buiten gaan. Het is het gekende “Sick Building Syndrôme”. Het kost onze bedrijven handenvol geld. Hier dienen we het gebouw te genezen! En dat kan snel en is vrij eenvoudig. Hier gaan we met gespecialiseerde luchtmetingen bewijzen waarom mensen geen last meer hebben op hun gezondheid en, integendeel, zich op kantoor echt goed voelen en graag komen werken. Het spaart onze bedrijven een hoop geld en …ellende. Het is bij velen zelfs de hoofdoorzaak van ziekteverzuim en soms ook van Burn Out.Ontdek wat Clean Air voor u en uw bedrijf kan betekenen en vraag een gratis proefplaatsing met het formulier onderaan

aiR & M's BV invoerder Europa

Industriepark Brechtsebaan 10 2900 Schoten
Aanvraag proefplaatsing
Met officiële luchtmetingen voor en na de proefplaatsing beschikt u over een document dat de aankoop rechtvaardigt.
*Enkel voor bedrijven mogelijk
Bestel hier jouw luchtreiniger
Bedankt! Jouw aanvraag is ontvangen...
Oops! Er is iets fout gegaan...