Clean Air
voor bedrijven

Kies samen met Clean air voor een gezond bedrijf!

Kies voor een gezond bedrijf

De luchtkwaliteit op kantoor gaat er steeds verder op achteruit. Hier hebben we merkbaar last van. Airco in de zomer, vervuilde ventilatiekanalen en ramen die dicht blijven. Dit zorgt er allemaal voor dat de vervuiling binnen toeneemt en we hier voortdurend aan blootgesteld worden. Ventilatie biedt hier ook geen oplossing voor. De luchtvervuiling binnen heeft een enorme impact op de gezondheid en op de prestaties van de werknemers.De gevolgen van luchtvervuiling wegen zwaar door op een bedrijf. Vervuilde lucht zorgt namelijk voor een hoger ziekteverzuim, vieze geuren en gezondheidsklachten bij werknemers, zoals hoofdpijn en geïrriteerde ogen. De klachten leiden ook tot een daling in de productiviteit. Monarch Clean Air biedt de oplossing voor al deze problemen en zuivert de lucht van alle schadelijke vervuiling.

Waarom heb je Clean Air nodig?

We beginnen steeds meer de schadelijke gevolgen te dragen van slechte luchtkwaliteit. Luchtvervuiling schaadt onze gezondheid, maar er is een simpele oplossing. Met de Clean Air van Monarch geniet u van een gezond binnenmilieu en een positief effect op uw gezondheid.

Gezondheid

Alle sick building-symptomen zoals hoofdpijn, hoesten & niezen, irritaties aan de ogen,… worden geëlimineerd. Dit resulteert zich in een aangename, gezonde en productieve werksfeer.

Geuren

Bedrijven hebben vaak last van onaangename geuren op kantoor. Niet alleen wordt dit als negatief ervaren door uw werknemers, maar ook bij uw klanten laat dit een negatieve indruk achter. Monarch Clean Air biedt hier een oplossing, zij is namelijk voorzien van een superieure, actieve koolstoffilter die zowel alle ongewenste geuren, als schadelijke gassen opneemt.

Winst

Een aangenamer werkklimaat verhoogt de productiviteit, een gezonder werkklimaat zorgt voor minder ziekteoverdracht en -verzuim, een stofarme werkomgeving voor besparingen in de onderhouds- en herinvesteringskosten, maar ook voor een grote energiebesparing! Conclusie! De besparingen zijn steeds hoger dan het maandelijks full-lease bedrag van minder dan 100 €/maand, all-in.

Vraag een gratis proefplaatsing aan!

Velen onder ons voelen zich “niet lekker” als ze een kantoor binnen komen maar verdwijnen de symptomen als ze terug buiten gaan. Het is het gekende “Sick Building Syndrôme”. Het kost onze bedrijven handenvol geld. Hier dienen we het gebouw te genezen! En dat kan snel en is vrij eenvoudig. Hier gaan we met gespecialiseerde luchtmetingen bewijzen waarom mensen geen last meer hebben op hun gezondheid en, integendeel, zich op kantoor echt goed voelen en graag komen werken. Het spaart onze bedrijven een hoop geld en …ellende. Het is bij velen zelfs de hoofdoorzaak van ziekteverzuim en soms ook van Burn Out.Ontdek wat Clean Air voor u en uw bedrijf kan betekenen en vraag een gratis proefplaatsing met het formulier onderaan

aiR & M's BV invoerder Europa

Industriepark Brechtsebaan 10 2900 Schoten
Aanvraag proefplaatsing
Vul het onderstaande formulier in om een gratis proefplaatsing aan te vragen.
*Enkel voor bedrijven mogelijk
Bedankt! Jouw aanvraag is ontvangen...
Oops! Er is iets fout gegaan...