Proefplaatsing
aanvragen

Vraag uw proefplaatsing aan.

Wenst u als bedrijf een officiële bevestiging van de sterk verbeterde luchtkwaliteit in uw bedrijf met Monarch luchtzuivering?  Dan kan u onderstaande ondernemen:

1. Vul  onderstaand formulier in zodat wij de plaatsing en het aantal toestellen kunnen bepalen tijdens een voorstelling bij u ter plaatse.

2. U bestelt één of meerdere luchttesten bij een officieel erkend laboratorium op 2 verschillende data met twee weken tussenperiode. Enkel diepgaande luchtmetingen op “Gisten & Schimmels” en “Bacteriën” worden door ons aanvaard. Elk erkend labo is goed, Lavetan (Turnhout) wordt aanbevolen.

3. Tijdens of na de 1ste luchtmeting(en) komen we de Monarch Clean Air(s) gratis op proef plaatsen en wordt de datum van evaluatie na de 2de luchtmeting vast gelegd. Voor grote projecten wordt een waarborg gevraagd.

4. Op de evaluatie heeft u diverse mogelijkheden:
een duidelijke verbetering van de luchtkwaliteit aan, dan gaat u over tot aankoop/leasing OF bij teruggave, betaalt u voor elke Clean Air een jaarpakket filters.
geen duidelijke verbetering van de luchtkwaliteit aan, dan betalen we u het nettobedrag van de testen terug, volgens de prijsofferte van Lavetan.

* Klanten kunnen dit attest na aanvraag ontvangen

aiR & M's BV invoerder Europa

Industriepark Brechtsebaan 10 2900 Schoten
Aanvraag proefplaatsing
Met officiële luchtmetingen voor en na de proefplaatsing beschikt u over een document dat de aankoop rechtvaardigt.
*Enkel voor bedrijven mogelijk
Bestel hier jouw luchtreiniger
Bedankt! Jouw aanvraag is ontvangen...
Oops! Er is iets fout gegaan...